Bende 2024 aralık ayında girip, 2025 haziran ayında çıktım. 2013 yılında suç bile sayılmayacak bir şeyden dolayı hemde hayatımda ne öncesinde nede sonrasında hiç suçum olmamasına rağmen. İçerde suçumu duyan bana gülüyordu. İçeri girmeden önce ise bir kişi ile evlenme aşamasında iken geldi infaz yani 11 yıl sonrasında. Çıktığımda öğrendim ki, ben çıkana kadar rahat edebilmesi için tuttuğum evde, verdiğim paralara 2 ay sonra başkası ile takılmaya başlamış. Zaten ben içerideyken hep hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyordum demek ki hayırlısı buymuş O yüzden kafamada pek takmadım. Bu süreci dinlenme ve 6 aylık bir tatil gibi düşündüm. İçerden çıktıktan sonra birlikte gittiği kişide ona tekmeyi vurmuş, kötü yollara falan düşmüş ailesi yoktu. Sonra bana yazdı etti aradı ama ben hiç cevap vermedim. Yani o cezanın o anda gelmesi gerekiyormuş sitem etmedim. Allah bana kimlerin yanımda olmaması gerektiğini gösterdi. İçerden çıktım çok şükür işlerim bir açıldı, 300 bin tl borcumu ödedim ve daha 3 gün öncede sıfır 410 bine motor satın aldım.

Belki de senin içinde hayırlısı buydu. Olay saçma senlik bir durum olmasa bile belki kötü bir beladan kurtuldun yada en azından içerdeyken kimler yanında onu öğrendin. Üzülmeye, söylenmeye yada sitem etmeye gerek yok o yüzden. İçerinin psikolojisi çünkü çok farklı bir durum yaşamayan bilemez. Her gün aynı döngüde olmak, her gün dejavu gibi aynı şeyleri yaşamak. Geçmiş olsun tekrardan.