Ah canım ben sana emir kipiyle konuşamam ama sen bana her türlü hakareti edebilirsin öyle mi? Sen haddini ve yerini bildiğinden mi bana hakaret ediyorsun? Şimdi ne yaptın hakaretin yetmedi, fiziksel rahatsızlıklarını öne sürerek yine mağdur edebiyatı mı yapacaksın bu başlık altındaki yazışmalara istinaden.
Hiç yol yordam bilmiyorsan, hazır dilin de bu kadar pabuç gibi uzunken. Google'ın başında da oturuyorken; yaşadığın bölgede Google'da sıkıntınla ilgili doktor muayenehanesini arayacaksın. İlgili doktoru bulduktan sonra telefon edeceksin. Doktora "Doktor Bey ya da Hanım, benim adım şu. %92 engelliyim. O sebeple sokağa çıkmam zor. Geçen gün devlet hastanesine gittim ve doktor röntgenimi çektirdi. Ancak sonrasında hiçbir açıklama yapmadan ve benimle ilgilenmeden kırık yok, ağrı için ilaç yazıyorum dedi. Genç ve ilgisiz bir doktor olduğu için ben de güvenmedim. Bedensel engellerim sebebiyle size gelemediğim için acaba röntgenimi size göndersem bir inceler misiniz?
demen yeterli. Böylece direkt hedef odaklı çözüme yönelik adım atmış olursun.
Devlet hastanelerinde muayene sürelerinin bölgeye ve doktoruna göre 5 dk ile kısıtlı olduğunu ve sırada onlarca insanın olabileceği ihtimalini sakın söyleme.
Gidin bir acile doktora. Burada doktor aramayın.
Bu mesajım için sizden özür dilerim hocam. Benim gibi bir birey olduğunuzu bilmiyordum. Aile hekiminizin mutlaka numarası vardır. Onu arayarak durumu anlatırsanız o ilgilenecektir.