Merhaba hocam, toplu alım yapacaksanız istanbul filament uyguna geliyor, ağırlıklı oradan alıyorum. Ve şimdiye kadar 100 kg kullandıysam sadece 1 tanesinde çap sorunu-tıkanma sorunu yaşadım onun dışında beni hiç üzmedi f/p filamenti tam olarak.
Bir de elas ara ara (sadece bayilerinde) ciddi indirime giriyor normal fiyatı pahalı olabilir ama 2 hafta önce 385 tlden aldım mesela 25 kg kadar. Çok iyi filament. Ama her zaman indirimli bulmak zor takip etmek gerekiyor.
Onun dışında, porima yeni smart eco filament çıkardı, makarasız olarak alırsanız şu an mesela 400 tl bir tutarı var, eğer ince kısımlar yok ise baskılarınızda (yani kırılmaya uygun, hassas bölgeleri yok ise) sorun yaşamazsınız neticede porima. Ama dediğim gibi dayanıklığı yüksek değil.
Şu an en uygun fiyat microzey lakin benim başımı çok ağrıttığı için 1 sene önce falan bıraktım almayı. Şu an ne durumda bilmiyorum.
Konya'da olduğunuzu görüyorum filamingo filament markası gelmiş yeni, üretimi konya'da ben henüz stoğum bitmediği için görüşmedim ama onlar ile de bir görüşüp fiyat alabilirsiniz.
Hocam fiyat ne kadara düşüyor İstanbul flamentden