7 yıllık gazetecilik hayatımda önceki muhasebecim sağ olsun çok güzel dolandırmış beni, 1. sınıf mükellef oldum onun yüzünden ticaret odasına kayıt oldum, R10 ailesinin bana kattığı en büyük dost ve iş uzmanı
@malimusavirbb;Barış hocam olmuştur. Senden para alayım muhasebeni yapayım kafasında değil, senin işini nasıl uyguna sana masraf olmadan seni düşünerek yapan bir insan kendisi. Neredeyse 1 yıl olacak kendileri ile iyi ki de tercih etmişim.
Normal bu şekilde konu açmanız sizlerin, sonuçta başarılı kendisi, para odaklı değil insan odaklı hizmet ile yaklaşımı görünce artan rekabet ile bu tarz konu görmek en beklenen şey aslında. Al gülüm parayı ver muhasebe hizmetini olmadığı için sizlerin şaşırması bu kadar kişinin referans göstermesi çok doğal.
Referans veren arkadaşların profillerini girip ticaret puanı verdiklerini, şirketlerinin mükellefi olduğunu görebilirsiniz. Sıradan olmadığı için, kendisi bu kadar çok seviliyor, bu kadar çok mükellefi var. Umarım idrak edebilmişsinizdir.
Paraya önem verse, şahıs yerine limited şirket açtırır herkese , noterden yetki isteyip hem kendine bağlar mükellefini hem de daha fazla borca sokar. Yani konularını benden fazla okumuş olduğunuzu düşünüyorum arkadaşın, mükellefimi kendime imza ile limited şirket ile bağlayım parasını yiyeyim kafasında değil, mükellefini düşündüğü için şahıs ile başlatıp gerekli kosgeb desteğini aldıran şirket büyüdükçe kazanç arttıkça kademeli olarak ilerleten bir insan kendisi
Bu arada bu şekilde soru adı altında iddia ile asılsız karalamakta konu kuralları gereği aykırı bir hareket bana kalırsa.
@Yeniceri;
Bursa Tarafsız Medya...