Bu güncellemeyi o kadar uzattılar ki sıkıldım beklemekten
Nazlana nazlana güncelleme yapıyor bir gecede herşey alt üst oluyor.
@Slash; hocam evet ben Google Maps tarafında Dün akşam 22:00 ile 23:00 arası Maps güncelleme aldı ve bazı parametreleri değiştirdiler. Muhtemelen google'ın çoğu servisi Search dahil bu saat diliminde bir şeyler oldu. Web sayfamın hiti Salıyı Çarşambaya gece gelen gizli güncelleme ile %5 civarı düştü. Sıralamalar inanılmaz değişken. Çoğu Google Servisinde çok ciddi güncellemeler yapılmış görünüyor.
Bir güncelleme geldiği kesin ama ben etkilendiğime göre ters giden bir durum olmalı çünkü farklı sitelerde index görebiliyorum

Birşeyi fixlemiş görünüyorlar.
Tasarım + tema yakalanmış olabilir, ama öylede olsa 301 ile index alırdı diğer siteler onlarda index almıyor.
Google büyük ihtimalle 10 Aralık gecesi bir algoritma güncellemesi veya sistemsel bir değişiklik yaptı. Bu yüzden normalde hızlı index alan sitelerde gecikme yaşanıyor. GSC botlarının tarayıp indexlememesi, bu geçici durumun işareti. Panik yapmadan birkaç gün beklenmeli.
Sorun hızlı index alması değil, bot geliyor tarandı indexlendi dizine eklendi gösteriyor bu yazıyı gördükten +2 +3 saat sonra aramalarda %99 görüyordum.
Şuan backlink ilede gelse 301 ilede gelse apiylede gelse indexlendi yazmasına rağmen dizine ekli değil.
Tahminim şu yönde,
Dizine ekliyor aslında ama dizine eklediği SQL database veya hernerde barındırıyorlarsa , tüm dünya genelindeki CDN 'lere yansımıyor.
Rapor +50 saat sonra yansıyor son 1.5 haftadır inşallah indexlerde +50 saat sonra görülmeye başlanmaz
Yeni domain denemedik umarım sorun sadece kullanılan bu geceki domainlerdedir.
Bazen yeniler aktif edilirken eskilerle beraber yenileride filtreye alıyordu