FHO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Ben de parfüm hastasıyım, aynı zamanda replika parfüm de satıyorum benden de denemenizi tavsiye ederim.

Emre geldi parfümlerine gelecek olursa 22 adet aldım, her biri için ayrıca yorum yapabilirim ama çok uzun sürer WP den yazarsanız evde resimlerini vs. de gösterebilirim.
Öncelikle genel olarak güzel parfümleri yani Bargello ile kıyaslanamaz bence, onun dışında bazı modellerin kokusu orjinaliden farklı ama kötü değil mesela VIP Imagination aldım koku farklı ama kötü değil performans olarak da ilk kullandığınızda modelden modele değişiyor fakat bir çok model birkaç saat ancak gidiyor ben alalı 2 ay oldu dinlendiler tek tek deniyorum ortalama 3-5 saat arası gidiyor diyebilirim. God Of Fire mesela %100 aynı ve kalıcılığı güzel, Althair ise gerçek Althair kadar yoğun gelmedi ve kalıcılık orta diyebilirim. Bazı modellerde bu 6-8 saatleri buluyor.

Bu arada bazı parfümler Kimyager Ahmet var bakabilirsiniz onda daha güzel mesela onun sattığı Imagination'ın performansı çok daha iyi ve koku tutarlılığı da daha yakın diyebilirim.
hocam tam olarak beklediğim yorum, sizin konunuz da favorilerimde bu arada, sizden alışveriş yapmayı çok istiyorum ama daha önce imitasyon aldım, evimde 5-6 tane var. Sauvage ve oud for greatness dışında aldığım tüm kokular 2 saat sonra uçup gitti param da boşa gitti. Whatsapp numaranızı atarsanız sizden hem alışveriş yapmak hem de parfüm konuşmak isterim.