wenja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben Jean Paul Gualtier - Ultra Male Intense ve Dolce Gabbana K kullanıyorum. En beğendiğim jpg bu arada. Ancak bu jpg ilk defa sene 2022 de tanıştım ve o zaman çok farklı bir güzelliği vardı. Daha sonra tekrar aldığımda aynı kokuyu hiç alamadım. Bu konuda bir bilginiz var mı? Ve benim tercihlerime göre bir tavsiyeniz olur mu? Bu arada Paco Rabbane Invictus vb. bir çok kokuyu denedim ancak çok hoşuma gitmedi.
hocam jpg'nin genel kokuları çok güzel, ultra male intense ben de çok seviyorum. Yaz mevsimi için yine jpg'den le beau paradise tavsiye ederim şiddetle, çok hoşunuza gider ama sadece yaz için.
kış ve 4 mevsim için aşağıya yazdıklarımı Muscent ya da Valerio Bacio'dan deneyin, hepsi muhteşem erkek kokularıdır, 4 mevsim gider.

Xerjoff Alexandria 2
Xerjoff Naxos
Armani Code
Killian Angels Share (ya da Lattafa Khamrah)
Sauvage Elixir (ya da Lattafa Asad)
Parfums De Marly Layton
Kurkdijan Grand Soir

Hocam özellikle alexandria 2, layton ve grand soir imza kokusu yapılabilecek 4 mevsime gidecek harika parfümler. Eğer muhadil alacaksanız kesinlikle Muscent, Valerio Bacio ya da Parfüm Mutfağı Lab serisinden ürün alın, bargello mad vs. bunlar yaramaz. Bütçe biraz daha yüksekse de kesinlikle arap klonu tavsiye ederim, Lattafa ve french avenue markalarından, korkunç performanslılar.