Sizinle iletişime geçen bir çok kullanıcı bizimle de iletişime geçiyor fiyat alıyor sorular soruyor bizlerde cevaplıyor sorunlarını çözmeye çalışıyoruz.
Ama;
Kuruluş işlem ücreti almadığınızı, tarifenin altında defter tuttuğunuzu ve yıl sonu ücretlerini de almadığınızı (yahut cüzi miktar) söyleyen bir çok mükellef ve ya potansiyel mükellef mevcut.
Böyle işlem yapmak benim için platformda tekelleşmek demektir.
Burada çok saygı duyduğum bir sürü değerli meslektaşım var ve hepimiz aynı gemideyiz. Lakin sizin olayınız aşırı aleni ve ortada durduğu için bu konuyu açma gereği duydum. Bu sorularımı da cevaplarsanız sevinirim.
Ayrıca aynı şekilde benim numaramda profilimde mevcut 7/24 istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.
Buraya yorum yazan arkadaşlara da saygım sonsuz, illa ki bir diyaloğunuz ve ya soru-cevap ilişkiniz olmuştur. Ben karalama yapmıyorum merakımı cezbeden bir konuyu sadece forumda açmış oldum o kadar
Öncelikle resmi tarifenin altında hiçbir şekilde işlem yapmıyorum. Tüm işlerimde hem etik kurallara hem de mesleki tarife düzenine uygun şekilde hareket ediyorum. Bunun aksini iddia eden söylemler tamamen kişisel algılara dayalıdır ve gerçeği yansıtmamaktadır. Kuruluş ücretleri konusuna gelince, bu noktada her meslektaşın kendi çalışma yöntemi ve hizmet paketleri farklı olabiliyor. Ben de zaman zaman mükellefin durumuna, iş hacmine, ihtiyaçlarına ve uzun vadeli çalışma planına göre esneklik gösterebiliyorum, Benim için önemli olan, hem meslektaşlarıma hem mükelleflere karşı saygılı, şeffaf ve etik bir duruş sergilemektir. Keze yukarıda da bir meslektaşım olan yine bu platformda tanıştığım
@YigitBey55; de şahsen benimle iletişimde olan biridir. Sizde birebir iletişime geçebilirsiniz. Burada yorum yapan tüm arkadaşlara da saygım sonsuzdur. elbette zaman içerisinde soru-cevap ilişkisi kurduğum, destek olduğum birçok kişi var.