malimusavirbb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba sevgili meslektaşım, Şunu özellikle belirtmek isterim ki hiçbir şekilde bot hesap kullanmışlığım yoktur. Ayrıca kimseye ücretsiz mali müşavirlik hizmeti verme gibi bir durumum da söz konusu değildir. Referans olarak yorum yapan kişilerin hepsi gerçek kullanıcılar olup, benimle uzun süredir iletişimde olan benim mükelelfim ya da benden destek alan, çalışmalarımı bilen ve desteklerini esirgemeyen kişilerdir. Telefonum ise her zaman açıktır. Keza sizin içinde açıktır.
Sizinle iletişime geçen bir çok kullanıcı bizimle de iletişime geçiyor fiyat alıyor sorular soruyor bizlerde cevaplıyor sorunlarını çözmeye çalışıyoruz.
Ama;
Kuruluş işlem ücreti almadığınızı, tarifenin altında defter tuttuğunuzu ve yıl sonu ücretlerini de almadığınızı (yahut cüzi miktar) söyleyen bir çok mükellef ve ya potansiyel mükellef mevcut.
Böyle işlem yapmak benim için platformda tekelleşmek demektir.
Burada çok saygı duyduğum bir sürü değerli meslektaşım var ve hepimiz aynı gemideyiz. Lakin sizin olayınız aşırı aleni ve ortada durduğu için bu konuyu açma gereği duydum. Bu sorularımı da cevaplarsanız sevinirim.
Ayrıca aynı şekilde benim numaramda profilimde mevcut 7/24 istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Buraya yorum yazan arkadaşlara da saygım sonsuz, illa ki bir diyaloğunuz ve ya soru-cevap ilişkiniz olmuştur. Ben karalama yapmıyorum merakımı cezbeden bir konuyu sadece forumda açmış oldum o kadar