futturkey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam antalyadan tutta, sonuna kadar her kelimen de haklısı biliyo musun?
Dediklerin birebir doğru tamamiyle, uyku düzeni, beslenme vs vs.
Nasıl değiştireyim her şeyi bilemiyorum. Bu bilgisayarı sanki vücudumdan bir parçaymış gibi hissetmeye başladım.
Hocam evden çalışma her ne kadar dışardan cezbedici görünse de gerçekten çok kötü, eşinizle 7/24 aynı ortamda bulunmakta iyi değil, insan birbirini özlemeli, bir süre sonra yoksa ev arkadaşı gibi olunur birbirinize sıradan gelirsiniz.

Eğer maddi imkan var ise ev dışında küçük bir ofis, paylaşımlı oda kirala, her sabah evden çık işine git, akşam eve geldiğinde asla iş ile uğraşma,

Antalya çok güzel bir şehir burada hafta sonu gezileri ve aktiviteler yapabileceğin çok güzel yerler var, biz mesela havalar soğumasına rağmen halen supboard yapıyoruz hafta sonları, ordan çıkıyoruz mantar aramaya gidiyoruz, ne biliyim doğaya bırakıyoruz kendimizi, kendi standartınız da kafa dengi evli arkadaşlar var ise beraber yapılan etkinlikler falan kafa dağıtıyor.

Evde oturmak ve sürekli ekrana bakmak gerçekten uyuşturuyor vücudu.

Bende mesela 6 yıldır aynı yerde hafta içi sabah 8 akşam 6 masa başı çalışıyorum, gerçekten vücudum uyuşuyor akşam eve gittiğimde çocukla ilgilenecek enerji bulamıyorum,

Aslında kendi sorunlarımızı ve çözümlerini de biliyoruz. Tek yapmamız gereken HAREKETE GEÇMEK.