Merhaba hocam kısa süre önce kendimde fark ettigim bir durum üşenme,hayattan zevk alamama, genel olarak ic sıkıntısı normalde az cok iş tarzımız benziyor bu sürekli yorgunlugu cek up yaparak kan degerlerimde bir sıkıntı varmı diye baktırdım hayati bir durum yok 10/10 luk bir insanın10/9 uymuşum mükemmele yakın yani sonra aklıma troit sorunları veya vitamin eksikligi geldi sürekli baş agrımıda pc ye sürekli bakmaktan oldugunu fark ettim mavi ışık filitreleyici bir gözlük alacagım aynı zamanda d vitamini ve complex vitaminlere başvurdum daha 1 haftası dolmadı kendımı ilk günden zinde hissediyorum olumsuz düşüncelerin %30 40 ı azaldı daha sakin hissediyorum sakın lan bir vitamin bu kadar işe yararmı demeyin dünyanın en kapalı insanıyım ben normalde sana bu acıklamayı yazmaya bile üşenirdim ancak ciddi manada üşengecligi alıp zinde hissettiriyor d vitamini normalde güneşten aldıgımız vitamin diyebilirim gün ışıgından bu eksikse cidden bir karamsarlık ruh hali icerisine giriyorsun magnezyum folik asit se zindeligi baya bir etkiliyor sanada bunları tavsiye ederim bana kimse tavsiye etmedi chat gbt ve kız arkadaşım ile yaptııgm araştırmalardan sonucun bu olacagını ön gördüm ancak sen yinede gidip troit ve vitamin degerlerine baktır 1 vitamin eksikligi bile insanı gercekten cok etkiliyormuş.senın olayını degerlendirdigimde piskolojik olarak yorgunluk bitkinlikte olabilir test yapıp her şey yolundaysa (Chek up ,troit, vitamin degerleri) en azından sorunun piskolojik veya bedensel eksiklikten oldugunu ayırd edip yolunu ona göre cizebilirsin

edit aldıgım vitaminler bunlar ayrı ayrıda alabilirsin complex dedigim soldaki bir kac vitaminin bir arada oluşması demek ancak bunları kesinlikle trendyoldan almıyorsun gidip bir eczaneden alıyorsun internet ortamında denedigim magnezyumun etkisi %0 idi sadece bir kac gün piskolojik etkisiyle zinde uyandım sonra aynı idi