Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
TOGG T10X uzun menzil kullanıcısı olarak şu an aracımla şehirler arası kullanımda, klima açık şekilde
ortalama 400 km menzil elde ediyorum. Evde şarjı,
zamlı elektrik fiyatlarıyla hesapladığımda
yaklaşık 700 TLye tam dolum yapıyorum.
Şehir içi kullanımda araç
ortalama 450 km menzil gösterebiliyor ancak ben hesabı daha gerçekçi olması adına
400 km üzerinden baz alıyorum.
Bu verilere göre:
- TOGG T10X, 100 kmde yaklaşık 175 TL harcıyor.
- Aynı sınıftaki içten yanmalı en ekonomik SUV ise (ortalama 8 litre/100 km yakıt tüketimiyle) 100 kmde yaklaşık 450 TL yakıt maliyetine sahip.
Buradaki
kritik fark şu:
Petrol fiyatlarının önümüzdeki
1 yıl içinde ne olacağı belli değilken, elektriğin
yeni zamlı (yaklaşık 2 kat artmış) fiyatı üzerinden oluşan 1 yıllık ortalama maliyeti bugün net şekilde ortada. Yani elektrik tarafında maliyet daha öngörülebilirken, akaryakıtta belirsizlik çok daha yüksek.
Ayrıca elektrikli aracın
0100 km/s hızlanmasını yaklaşık 7 saniyede tamamlaması, sürüş esnasında verdiği
performans hissi ve keyif açısından gerçekten ayrı bir haz sunuyor. Buna ek olarak
rejeneratif frenleme sistemi sayesinde aracı tek pedalla sürme konforu elde ediliyor. Ayağınızı gazdan çektiğiniz anda, ayarlarınıza bağlı olarak araç
motor freni mantığında kendi kendine yavaşlıyor ve aynı anda bataryayı şarj ediyor.
Açık konuşmak gerekirse,
rejeneratif frenleme sistemi resmen bir nimet. Hem sürüş konforunu ciddi şekilde artırıyor hem de şehir içi kullanımda verimliliği zirveye taşıyor. Bu konforu bir kez yaşayan için vazgeçilmez hale geliyor.