@fikirdanis; yorumunuz için teşekkür ederim
@orhunnasuh; kaza olduktan sonra anlık durmamış eşim bulunduğu şeritte durmuş diğer araçta sağ kaldırımın oraya çekmiş ben resim çekin diyince anlık araçları durdurdukları yerde foto çekmişler bildiğim kadarıyla kavşakta MOBESE olması gerekiyo
@ArasTasarim; yorumunuz için teşekkür ederim aslında ben ılımlı yaklaştım insanlık hali olur hatta suçlu suçsuz kim olduğunu bilmeden elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım hatta bana kaskom var diyince aracima hasar islemesin dedi dedim abi götür mini onarımdan yapan gocukculer var yaptır üstünü ben öderim sonra konuşma şekli değişince hani altan alınca suçlu benmişim gibi bu defa kestim attım tutarız tutanağı verirsin içeri yok değer kaybı alırım arac serviste 1 ay yatar onun parasını da alırım yani kisaca 15 bin ver yoksa sen bilirsine getirince usulünce yapalım suçumuz varsa cezasını çekeriz dedim
Aslında 15 bin iyi rakammış bende geçen aylarda kaza yaptım ama karşı taraf %100 kusurluydu serviste 1 ay yatırırım demesine bakmayın adamın aracı sadece onarım görücek değişen parça olmadığı için exper atama ıvır zıvır 1 haftaya hallolur değer kaybıda senden değil sıgortadan alıyor zaten. %50 %50 verirler onarım 20 bin tutsa sigortan 10 bin öder ayrıca daha önce o kapı işlem gördüyse değer kaybı alamaz