Merhaba R10 ailesi,
Aldatılmış kadınların tecrübelerini paylaşacağı, iyileşme odaklı, moral destekli ve topluluk temelli bir web sitesi projesi geliştiriyorum: Cheatedwomen.com.
Temel Hedefler:
  1. Aldatılan kadınlar için güvenli ve destekleyici bir topluluk platformu oluşturmak.
  2. İyileşme odaklı, kaliteli içerik sunmak.
  3. Konuyla ilgili yazdığım e-kitap (dijital ürün) başta olmak üzere, ileride çıkacak dijital ürünlerin satışını yapmak.

🛠️ Mevcut Teknik Altyapı

• Platform: WordPress
  • Tema: Reign Theme (Topluluk özellikleri için)
  • Eklenti: CMinds Soru-Cevap Yazılımı
  • Monetizasyon: Dijital ürün (E-kitap) satışı planlanıyor.

Aradığım Hizmet/Analiz Kapsamı:
Projenin uzun soluklu başarısı için, sitenin tüm yönlerini kapsayan detaylı ve eyleme geçirilebilir bir analiz/audit hizmeti satın almak istiyorum. Analiz sonucunda benimle çalışacak kalıcı bir yol arkadaşı da arıyorum.
Analiz hizmetinin aşağıdaki konuları kapsaması rica olunur:

1. Teknik ve Performans Audit

• Hız Optimizasyonu: Core Web Vitals (LCP, FID, CLS) metriklerine göre değerlendirme ve kritik iyileştirme listesi.
  • Temiz Kod/Tema Analizi: Reign teması, eklentiler ve hosting uyumuna dair teknik sorunların tespiti.
  • Güvenlik: WordPress, tema ve eklenti güvenlik açıklarına yönelik ön inceleme.

2. SEO ve İçerik Stratejisi

• Kapsamlı Anahtar Kelime Analizi: Hedef kitleye (iyileşme, ilişkiler, narsisizm – daha önce not ettiğiniz e-kitap konusuyla ilişkili) yönelik, rekabet düzeyi düşük ve yüksek hacimli başlangıç anahtar kelimelerinin tespiti ve bir yol haritası oluşturulması.
  • Site Mimarisi: Topluluk (Forum/Soru-Cevap) ve Blog yapısının SEO dostu olacak şekilde planlanması.
  • E-kitap Satış SEO'su: Dijital ürünün satışını destekleyecek landing page ve içerik stratejisi.

3. UX/UI ve Dönüşüm Optimizasyonu (CRO)

• Kullanıcı Deneyimi: Sitenin hedef kitleye (duygusal destek arayan kadınlar) uygun, güven veren, sade ve kolay gezilebilir arayüz tasarımı.
  • Dönüşüm Yolları: Ziyaretçinin Topluluk -> İçerik -> E-Kitap Satışı yolculuğunu kolaylaştıracak iyileştirme önerileri.
  • AI Entegrasyonu: Düşünülen yapay zeka (moral destek/cevaplama botu) entegrasyonunun teknik ve maliyet açısından fizibilite analizi.

🤝 Teklif Beklentisi

Lütfen tekliflerinizde aşağıdakileri belirtiniz:
  1. Analiz Ücreti ve Süresi.
  2. Teslimat Şekli: (Örneğin, maddeler halinde detaylı PDF raporu, Zoom/Toplantı sunumu vb.).
  3. Hangi araçları (Ahrefs, Semrush, Screaming Frog vb.) kullanacağınız.
  4. Referans çalışmalarınız.
Ciddi ve uzun soluklu işbirliğine açık, iletişimde düzenli ve profesyonel uzmanlarla çalışmak istiyorum. Lütfen PM (özel mesaj) veya konu altından tekliflerinizi iletiniz.
İlginize teşekkürler.
Lütfen analiz için ücret talebinizi abartılı olmasın. Start-up projeme destek maksadıyla.
Teşekkürler