hocam forum yetkililerinin düzeltmesini bekleyecegimize klavyeyi kenara koysan biraz sakinleşecek ortalık zaten. ayrıca sizi gören insanda iyi bir intiba birakmanız lazım. sahsen bende hiç iyi bi intiba birakmiyorsunuz. hatta forumda ne kadar boyle yapan uye varsa belli bir sure parayı vurup kaçtıgı için oldukça şüpheli geldiginizi bile söyleyebilirim kendi açımdan. Sizi itham etmiyorum ama forum içi aktiviteleriniz bana bunları hissetiriyor
Burası sadece ticaret yapılan bir yer değil ama sizin facebook duvarınızda değil. Son 1-2 aydır R10 a ne zaman girsem garip garip konular görüyorum başlıklar bir tuhaf içerikler hiç kimseye faydası olmayan konular. Forumun aktif tutulmaya ihtiyacı yok her sayfayı yenilediğiniz de yeni konular gözüküyor zaten bir de siz böyle konular açınca cevaplanması gereken konular altta kalıyor. Bu nefret veya kin değil sadece basit bir eleştiridir.
Ön yargılı olmamanızı tavsiye ediyorum. Böyle şeylerde yaşa sığınmayı çok sevmem. Belki yaşım küçük olduğu için bunun doğru olduğunu düşünmüşümdür. Eleştirileriniz için teşekkürler. Sizleri dikkate alacağım.