Organik Çerez (Cookie) Üretim Botu Satış
Organik Çerez (Cookie) Üretim Sistemi, PYTHON altyapısı üzerine geliştirilmiş, yüksek gerçekçilik oranına sahip yeni nesil web etkileşim otomasyonudur.
Sistem, kullanıcıların mevcut Google Chrome profilini (User Data) doğrudan referans alarak çalışır. Bu sayede oturumlar, mevcut çerezler, tarayıcı parmak izi, tarihçe, yüklü uzantılar ve kullanıcı davranış kalıpları tamamen korunur ve yeniden üretilir. Bot, hiçbir zaman sıfırdan bir profil oluşturmaz; gerçek kullanıcı davranışını birebir taklit eder.
Temel Özellikler- Gerçek Kullanıcı Profili Kullanımı Kullanıcının kendi Chrome User Data klasörü üzerinden çalışır. Tüm oturumlar, çerezler ve fingerprint doğal olarak korunur.
- Ultra Gerçekçi Davranış Modeli Rastgele ama insan benzeri scroll, mouse hareketi, bekleme süreleri ve organik tıklama paternleri ile %99+ insan benzerliği sağlar.
- Tek Klasör Çıkış Yönetimi Tüm üretilen çerezler, zaman damgalı ve site bazlı dosya isimleriyle tek klasör altında düzenli şekilde saklanır.
- Otomatik Yeniden Başlatma Mekanizması Uzun süreli çalışmalarda bağlantı kopmasını önlemek için belirli aralıklarla tarayıcıyı güvenli şekilde yeniden başlatılır.
- Zero Detection Risk Chrome’ın kendi profilini kullandığı için Cloudflare, hCaptcha, fingerprint servisleri ve anti-bot sistemleri tarafından tespit edilemez.
- Kurulum Gerektirmez webdriver-manager ile ChromeDriver otomatik indirilir. Tek dosya halinde çalıştırılabilir.
Kullanım Alanları- Reklam ve pazarlama kampanyaları için yüksek kaliteli trafik üretimi
- SEO ve backlink çalışmalarında doğal kullanıcı izlenimi oluşturma
- Web scraping ve veri toplama süreçlerinde engelsiz erişim
- Test ve geliştirme ortamlarında gerçek kullanıcı simülasyonu
Organik Çerez Üretim Sistemi, etik kurallar ve yasal sınırlar içinde kullanıldığında, dijital dünyada gerçek kullanıcı davranışını en yüksek doğrulukla temsil eden lider çözümdür.
Python Dilinde geliştirilmiş, ve tamamen açık kaynak altyapıya sahiptir. Geliştirmek isteyen devam edebilir.
Fiyat : 1500 TL Detaylı bilgi için whapsapp dan yazabilirsiniz- Kullanımı Talimatları
- Gmail eposta ve şifre ( 1 den fazla gmail var ise daha iyi olur)
- Girmesini istediğiniz rastgele siteler. ( Her bir adet Gmail in girip cookie toplaması için fazla girmenizde fayda var)
- python tabanlı olup açık kaynak şeklinde verilecektir.
- Ekran görütüsü atmak zorunda olduğum için bunu ekliyorum kodun tamamı python dosyası şeklinde verilicektir.