Merhabalar, bugün tamamlamış olduğum ilk uygulamamı App Store inceleme için gönderdim. Bu konumda ise sizleri de mobil sektöre davet etmek istiyorum. Google Search'ın kaprislerini çekmektense App Store ya da Play store'nin kaprislerini çekmek daha cazip geldi.

Web'den mobile geçişte yeni dil vs. gibi kuşkular içinse biraz dilin temelini kavradıktan sonra ai destekle çok güzel sonuçlar elde ediliyor ( Aynı kuşkuyu yaşadım ve boşa olduğunu farkettim )

Şuan sektörde rakipler mevcut fakat web kadar rakibi yok ve bir çok uygulama yapılarak en azından kemik kitle oluşturulabilecek uygulamalar oluşturabilirsiniz.

Başlangıç olarak wallpaper uygulaması ile başladım ve aklımda basit fakat insanlar tarafından kullanılabilecek onlarca uygulama fikri mevcut ve bunların tamamını bir sürede tamamlayıp aso kısmına odaklanmayı düşünüyorum.

Şuan mevcut uygulamalardaki amaç admob odaklı bir kazanç ve fcm ile kullanıcıyı zaman zaman uygulamaya sokucak dikkat çekici bildirimler atmak.

Her uygulamada reklam gösterimlerini api'ye bağlayıp başlangıçta reklamsız ya da az reklam gibi özellikleri api üzerinden yönetmek çok güzel olucak.

Sizlerde çıkın çıkın gelin ve düşük hitli sitelerle zaman kaybetmektense bunu da bir seçenek olarak düşünebilirsiniz.

Çocuk, kadın ya da yaşlıları hedef alan uygulamalar çıkartmayı düşünüyorum size de tavsiye ederim.

Bugün itibarıyla onaya gönderdim, bakalım nasıl olucak.

İyi forumlar.

Edit : App Store onayını aldık :
https://www.r10.net/off-topic/463701...post1090230075