ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam güzelce açıklayıcı bir mesaj yazdım. kapasiten yetmiyor olabilir, bari üste çıkmaya çalışma. neye cevap verme gereği duymadın? gelmişsin burada terziye dikiş öğretmeye kalkıyorsun bir de anlamsız cevaplarla üste çıkmaya çalışıyorsun. al sana da bu cevap o zaman. şurada tartışmayayım diyorum iyi niyetle insan gibi yazdığım yazılara verdiğin cevaba bak. sen forumda bu şekilde mi barınacağını sanıyorsun? gel ilk iki mesajda burada insanlara zenginlik vaad et hiç bir bilgi ve destek olmadan at tut. sonra iyiniyetle bir şeyler yazan 50küsür yaşındaki adama ayar vermeye kalk. bu şekilde eline bir şey geçeceğini sanıyorsun. bu forumdaki insanlar senin sosyal medya ortamında avlayabileceği dayılardan daha akıllı insanlar. bu yazdığın türden mesajla kimseyle muhattap olup bir şey elde edemezsin. birisi seni eleştirdiğinde insan gibi yazıp cevap vereceksin. yoksa burada barınamazsın , buranın kalibresi yüksek, kabiliyetin yetmiyorsa, cevap veremiyorsan konu da açmayacaksın.
Ben gayet dürüst ve anlaşılır şekilde konuşuyorum hatta belirttiğim gibi konuda yetkinlik sahibi olan insanlarla ve ciddi düşünenlerle detayları konuşmayı belirttim. Sen gelip tanımadığın biri hakkında üstten konuşmaya ve konuyu farklı bir yere çekmeye çalışıyorsun. Terziymiş dikişmiş, dik kardeşim kumaşını banane senin ne yaptığından? Benim ilgilendiğim biri değilsin, umrumda olan biri değilsin. Ben kimseyi avlamalık dayı olarak görmüyorum bunu gören sensin, demek ki insanlara yaklaşımların bu yönde. Kimseyi akılsız olarak da küçümsemedim, saygısıyla gelen insana saygım var. Ben burda bir ortaklık amacıyla bir paylaşım yaparken gelip konuyu farklı yerlere çekmeye çalışan sensin. En basit cümlelerle konuyu anlattım, 2 paragraf yazıp cevap verdin ve bir paragrafta anlamadığını söyledin ben de buna cevap verme gereği duymadım. 2. paragrafında da sistemimi anlatmamı tavsiye etmişsin ben de ona düzgünce bir cevap yazdım bi de üstüne üstlük ben bilmiyormuşum gibi akıl vermeye kalkmışsın. Ben senin kibirli zihninden akıl istediğimi hatırlamıyorum. İnsanlara saygım var ki tüm saygımla ve şeffaflığımla bunu paylaşıp, teklifi değerlendirmek isteyenlere daha detaylı açıklayacağımı belirtiyorum. İnsanları akılsız yerine koyup saygısızlık yapan sensin. Ben kime zenginlik vaad etmişim? Böyle şeyler söylemen kendini komik gösteriyor ve aynı zamanda olayları farklı yere çekmeye çalıştığını, senin fikrine inanmayan insanları kandırmaya çalıştığını açıklıyor. Benim ağzımdan zenginlikle alakalı bir şey çıkmadı. Kumarını ve toksikliğini lütfen benim görmeyeceğim yerlerde tüket. Kapasitem, senin idrak edebileceğin boyutta değil. Senden ricam, beni tekrar açıklama yapmak zorunda bırakma. Hayatında başarılar diliyorum.