Hocam sezonluk server açan birisiyim, ve bu zamana kadar hard sunucu açmadım farklı türlerde sunucular açtım hepsindende kazandık şükür. Hard sunucuları oyuncu olarak bir dönem arkadaşlarla vakit öldürmelik oynuyorduk fakat şimdi şurada şöyle bir düşünceye itiyor beni aynı zamanda tr'de oynuyorum. bu kadar hard emek olan bir sunucu da oynayacağıma gider tr oynarım düşüncesi doğuyor ki biz bunu bir anketle bilindik metin2 pvp gruplarında ve forumlarda sağlamasınıda yaptık sonuçlar düşündüğümüz gibi oluyor. Bahsettiğiniz oyun yapısında reklam gideriniz haddinden olduğunca fazla olacaktır. Yayıncılar ile çalıştığımız dönemlerde orta segmentde ki yayıncılar ile haftalık 5-6k günlük min 1 saat yayın gibi başlangıç fiyatları ile anlaşıyorduk, İçerik üreticileri video serisi için bölüm başı yine bahsettiğim tutarlar ile anlaşıyorduk. Ki bu başlangıç fiyatları işin içerisine daha sms ve diğer sosyal mecralar girmedi. Sizi soğutmak gibi olmasın ama yinede iyice araştırıp öyle atılım yapmanızı öneririm sonuçta sektörde diğer server sahiplerinin eli armut toplamıyor bilindik isimler ve oyunlar var pasta büyük rekabeti dahada büyük İşin içerisinde birbir türlü dalavere dönüyor işte şu şu tutarları bana öde seni koruyayım mı dersin, kabul etmezsen saldırmaya çalışanları mı dersin, zaten server açılısında saldırı yememe gibi bir olayınız yok illa ki deneyecekler örneğin sunucu alıyorsunuz XXX Euro fiyatına bir o kadar 3-4 sunucu parası hat korumasına yatırım yapmalısınız. Hile koruması tarafında xx.xxx tutarlı giderleriniz olacak. Oyun yapınızı inciğine boncuğuna kontrol etmelisiniz dosyalarınızı tercihen martysama son sürüm fixli kullanınız. Oyunu güzelleştirme adı altında sistemler ile boğmayın, bu gözler ne yazlımcılar gördü sağlam files'e core yedirten