Copy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, tente sektörüyle ilgili 30 tane pergole tente için genel ürünleri içerik yazdırmak istiyorum. Her biri ortalama 400–600 kelime aralığında olacak. Ara başlıklar, teknik bilgi, fiyatı etkileyen faktörler, ne işe yaradığı ve Sık Sorulan Sorular bölümü mutlaka olmalı.Sitem google merchant entegrasyonlu ve ürün sayfaları olarak kullanacağım ve kullanıcı odaklı yazılması çok önemli.
Daha önce birçok kişiyle çalıştım ama genelde SEO’ya ve semantik düzene uygun yazmadıkları için içerikler zayıf kalıyor, sayfada kalma süreleri çok düşük oluyor. Bu yüzden gerçekten H yapısını doğru kullanan, teknik bilgiyi doğru işleyen, akıcı yazan biri arıyorum.
Örnek sayfaları paylaşacağım.
Yapay zeka üretimi metin istemiyorum, Bunun google açısından önemli olduğunu düşünüyorum.
Bu işi özenerek yapan arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim.
Hocam merhabalar, konunuzu şimdi gördüm.

Seo uyumlu olmasının yanı sıra; tüm güncel Google algoritmalarına uygun düşen şekilde yazıyorum.
İçeriği admin panelden eklediğiniz anda rank math açısından noksansız bir şekilde oldupunu görebilirsiniz.

İçeriği hazırlamadan önce gereken doneleri, semrush ve Google serp üzerinden topluyorum.
Hızlıca detayları alabilirim. Hızlı iletişim için WhatsApp 0536 332 76 31 Ayşe