Merhaba. 30 gün sonunda tekrar tanımlama yapıyorsunuz değil mi? Yani eski sohbetler gidiyor mu? Şu ana kadar free kullandığımız hesaba tanımlanmıyor sanırım. Son olarak bu şekilde almanın mantığı tam olarak nedir? Herhangi bir risk veya sorun olur mu chatgpt tarafında, önceki yazışmaları vs. hiç bir şekilde kaybetmek istemiyorum çünkü.