Gofik.cc nin fontlarını bile kullanmışsın yani. Ana sayfada bizim gibi dikkat çekici yazılar yazmışsın. İç panel birebir aynı. Sadece fiyatlar değişik. Direkt bizim proje mimarımızı çalmışsın. Taklitler aslını yüceltir unutmayın.
Merhabalar,
Öncelikle sistemin mantığını ve çalışma yapısını sizden görüp beğendiğimizi belirtmek isterim. Kullanılan font da hoşumuza gittiği için benzer bir şekilde kullanmış olabiliriz. Biz sizin yaptığınız işlere saygı duyarken, sizin bize taklitler aslımı yüceltir gibi bir ifade kullanmanız gerçekten garip oldu. Sistem yapısını daha iyi anlayabilmek adına size 50 dolar ödeme yaptık. Yaptığınız işlere olan saygımız her zaman tamdı.
Ancak G****.cc üzerinden satılan ve alınan 50 dolarlık hitlerin bize gönderilmediğini gördük. Basit bir kelimede bile aynı durumun yaşandığını, hatta sizin sisteminizin yorumlarında da benzer şikayetlerin olduğunu fark ettik. Biz ise en azından gerçekten hit gönderen bir sistem geliştireceğiz.Ben sizin konunuza gidip sizi zor durumda bırakacak bir şey yazmadıysam, siz de lütfen benim konuma yazıp polemik oluşturmayın. Size olan saygımız sonsuz.
Tekrar belirtmek isterim ki; konu fikri, çalışma mantığı ve altyapısını sizden örnek aldık fakat bu durum çalma olarak nitelendirilemez. Zaten forumda satılan pek çok bot birbirine çok benziyor. Hiç kimsenin bu sistemi ilk ben yaptım diyebileceğini de düşünmüyorum.
Yine de bu güzel proje fikrinin çıkış noktasını her zaman açıkça belirtirim: Projenin asıl mantığı ve fikir kaynağı
Balinacandır.
İyi forumlar.