yasinkarakus41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhabakar ; size tavsiyem mutlaka yanınızda nakit ile gidin ve mümkün mertebe çok ama çok zorda kalmadığınız sürece kredi kartı kullanmayın. kripto para hesabınızda her daim para olsun. nakit bitmesi halinde change office lerden bozdurup nakit ile devam edebilirsiniz. Bizim bankalar yurt dışı harcamalarında çok acayip kurları baz alıyorlar. Acıtır derecede ((:
makedonya da ziraat bankası var diye hatırlıyorum. Atm ler olması lazım ziraat bankasının. Ama yine de komisyonlardan dolayı nakit candır.

Dil olayını zaten dert bile etmeyin. Eğer iskoçyaya gitmek için önce londra ya veya merkezi bir yere uçup oradan geçecekseniz, pakistanlı tırreklere dikkat edin. çok fazla pakistanlı var. ulaşım için uber ve bolt kıullanmanızı tavsiye ederim. 2023 te uberin yasaklanacağı söyleniyordu ama şuanda faaliyet gösteriyor mu tam emin değilim.

İskoçyaya direk uçuşunuz yoksa eğer merkeze falan gidecekseniz , trenle gitmenizi tavsiye ederim. Kesinlikle çok keyifli. 8-9 saaate glasgow a gidiliyordu. Şimdi belki de daha kısalmıştır bu süre.

Şimdiden iyi bir tatil geçirmenizi diliyorum.
Çok sağolun hocam mesajınız için.

Anladım hocam. dediklerinizi aklımda bulunduracagım. Hocam direk edinburga uçacağız ondan dolayı çok karşılaşacağımı düşünmüyorum. Tren turu yapmak istiyorum inşallah bizim kızı da ikna edersek 8 saate