SinemBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Corollam vardı 2017 model, sıfır almıştım zamanında. Otomatik farı bile yoktu, kontağı kapatınca düt düt öterdi farı kapatmayı unuttun diye. 2012 model boş paket aveomda bile vardı otomatik fae.
Hayatımda gördüğüm en konforsuz, donanımsız saçma sapan araçtır corolla ama türk milletine ezberletmişler uuu abi capon capon alacaksın diye kullanmayan herkes övüyor.
Çok zor sattım satarken de alan adama çorba ısmarladım Allah razı olsun diye.
Megane corollaya 100 basar, motoru olsun, konforu olsun. Attan inip eşşeğe binersin.
Tamamen yanlışsınız! yada konuyu tam okumamışsınız. Konuyu açan arkadaş Corolla Hybrid demiş. 2017 boş paket ile 2020+ Corolla hybridler arasında dağlar kadar fark var. Şu an bende 2021 Corolla Hybrid var, özellikleri saymakla bitmez, Otomatik far kontrol, Şerit Takip, Öndeki aracı takip, Çarpışma önleyici, Yorgunluk algılayıcı, Anahtarsız çalıştırma, Elektronik el freni, Çift taraflı klima, Oto Hold ve bir sürü özellik mevcut. Toyota nız varsa Servis haricinde sanayiye uğramazsınız.

Konuyu açan arkadaşa bir Corolla Hybrid kullanıcısı olarak sözüm En Mantıklı seçimi yapmış olursunuz diyorum.