merhabalar 2 dolar kısıtılaması hakkında bilirkişi arkadaşlara sorum var:
2 dolar kısıtlaması tam olarak. ne zaman kaldırılıyor ? 3 güne aşkındır bir hesabın 2 dolar kısıtlamasından kalkmasını bekliyorum
Google ads ekibin mail ile dönüş yaptığı metin;
NOT ! (Google ads ekibinin ilettiği mailin tamı değil önemli bilgileri harici ilettiği mail içeriğidir. )
Bilgi:
Hesabınızı inceledikten sonra, Google Ads hesabınıza bir harcama sınırı uygulandığını tespit ettim.
Bu tür geçici sınırlar, özellikle olağan dışı etkinlik tespit edildiğinde, hesap güvenliğini ve uyumluluğunu sağlamaya yardımcı olmak amacıyla rutin hesap incelemelerimizin bir parçası olarak uygulanabilir.
Genel harcama limitinizdeki herhangi bir artış, Google Ads sistemi tarafından otomatik olarak işlenir. Bu artış genellikle sistemin hesabınızın güvenilirliğini ve tutarlı harcama davranışını değerlendirmesiyle gerçekleşir ve bu, zaman içinde reklamcılık potansiyelinizi en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olmayı amaçlar.
Sistemin genel limitinizi incelemesini ve potansiyel olarak yükseltmesini teşvik etmek için önerimiz, her zamanki reklam ve harcama işlemlerinize devam etmenizdir. Google Ads sistemi daha sonra bu etkinliği değerlendirebilir ve harcama sınırınızı uygun şekilde ayarlayabilir. Şu anda sizin tarafınızdan herhangi bir işlem yapılmasına gerek yoktur.
Ayrıca, hesabınızı incelerken manuel ödemelerle ayarlandığını ve mevcut fonların tükendiğini fark ettim. Lütfen 84,93 TL tutarındaki küçük bakiyeyi temizleyin ve kampanya maliyetlerinizi karşılamak için fon ekleyin.