Selamlar,
Google Antigravity kullanıyorum. Fakat anlamadığım bazı noktalar var.
Mesela benim Google One Premium - 2 TB paketim var. Beni sanırım otomatik olarak Google AI Plus paketine dahil etti.
"Google One Premium 2 TB planınız, Google AI Plus planıyla aynı yapay zeka avantajlarını ek ücret olmadan içerecek şekilde güncellendi." diye mail gelmişti.
Peki Google Antigravity kullanır iken, "Google AI Plus"'ın limitleri nedir ? Aynı şekilde Google AI Pro2'nin limitleri nedir ? Google AI Ultra'nın limitleri nedir? (Google Antigravity soruyorum, veo 3 veya diğer ürünleri sormuyorum.)
Request sorgu başına mı kredi düşüyor, yoksa yazdırılan kod içeriğine göre (zorluk, uzunluk) mi kredi düşüyor ?
Ve bu kredilerimizi / Limitlerimizi nereden görebiliyor ve kontrol edebiliyoruz ?
5 saatte bir limitler tazeleniyor fakat sanırım bu Gemini Pro modeli için geçerli. Claude'nin modelleri ile ilgili limitler farklı sanırım. Mesela bana 12 aralığa kadar claude modellerini kapattı, limiti aşmışım diye.
Hem Gemini Pro, hem de Claude modelleri ile ilgili limitler hakkında bilgisi olan var mı ? Hem ne kadar kaldığını görebileceğimiz yer, hem de her model için ne kadar hakkımızın olduğunu gösteren bir panel.
Ayrıca genel izleniminiz nedir ? Mesela ben Gemini Pro'yu çok beğenemedim. Google'dan çok daha iyisini bekliyordum açıkcası, Claude Opus'a kafa tutar gibi ümidim vardı ama sonnet 4.5'den bile kötü geldi bana.