Merhaba;
12 yıldır e-ticaret yapıyorum. Senelerdir kullandığımız WhatsApp Business hesabımız kapatıldı. Gözden geçirme talebi ile 7-8 kez açıldı fakat 3 gün önce tamamen bu talepde kapandı. Günlük ortalama müşterilerimizden 400 mesaj alıyorduk.
Herhangi bir spam yapmadık. Çok titizlikle yönetilen bir hesaptı. Müşteriler bizimle iletişime geçmeden kesinlikle hiç irtibat kurmadık. WhatsApp ihlal politikalarına tamamen uyduk.
Müşterilerimiz mağdur olmasın diye 2. Hat aldık ve 24 saatte 3 kez kapatıldı. Bu numaramızında desteği kapandı.
2 Hesap için WhatsApp bize ulaşın bölümüne WhatsAppa ait tüm maillere yazdım. Tüm gelen mesajlar yapay zeka ile yazılmış ve herhangi bir kişi ile muhatap olamıyorsunuz. Otomatik mesaj gönderiyorlar sadece.
Meta ile görüştüm defalarca, sadece instagram ve Facebook için destek olabildiklerini whatsappın destek birimi olmadığını belirttiler.
Hiç bir türlü çözemedim açıkçası.
Türkiye dahil yabancı bir sürü forumda araştırmalar yaptım sonuç alamadım.
Ücretli şekilde açabilen kişiler ile görüştüm 500$ - 1000$ gibi fiyatlarla karşılaştım. Serbest piyasa herkes istediği fiyatı isteyebilir.
Ne yazık ki, çözüm bulamadım. Kimseden yardım istemiyorum. İçimi dökmek istedim.
Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.