Doğal olarak herkesin farklı fikirleri ve bakış açıları var.
Biz ise yıllardır bu platformu yönetenler olarak hangi yöntemlerin doğru, hangilerinin ise sorun yarattığını tecrübe ederek öğrendik ve buna göre önlemler geliştirdik.
Yıllardır her hafta moderatör olmak isteyen onlarca kişi bizlere PM gönderiyor. Ancak önemli olan moderatör sayısını çok fazla yükseltmek değil; çünkü böyle bir yapıda kontrol edilmesi güç ve güvenilirliği tartışmalı bir ortam oluşabilir. Bu da verilen kararlarda ciddi sorunlara yol açabilir.
Amacımız, daha az hata ile daha huzurlu bir ortam sağlamak. Yönetici sayısını çok artırmak işlemleri hızlandırabilir, fakat doğru karar alma süreçlerine katkısı her zaman aynı olmaz. Gece için 2–3 moderatör takviyesi değerlendirilebilir; ancak anlık ve daha hızlı çözüm sağlamak pratikte mümkün değil. Çünkü bir şikayetin anlaşılması, incelenmesi, araştırılması, tarafların savunmaları okumak ve karar aşaması doğal olarak zaman alan süreçler..
Allah moderatörlerin zaten yardımcısı olsun Coşkun Bey, yönetimde istikrar tabi ki çok önemli. Şuanki aktif moderatörler cidden işinin ehli ve özenle çalışıyor. Bazen şikayet konularına bakayım diyorum, Müge Anlı'da bu kadar trajedi,aksiyon, yalan, dolandırıcılık vs vs görmüyorum. Yönetici arkadaşlar bir de bu olayı anlamak çözmek için işin içine giriyorlar.
Burası bizim için önemli Coşkun Bey, son kalemiz burası bizim. Forum kültürü bitti. Bir burası kaldı, eskiden vbulletin forumlarında robot gibi konu açar sohbet ederdik. O hatıralarımızı burda devam ettirmeye çalışıyoruz. Hem para kazanıyoruz hem de insan. Yorumlarım ve fikirlerim daha güzel ve daha sağlıklı bir ticaret forumu olması. Asla sabit kalsın istemiyorum. Hep daha fazlası lazım.
Yorumunuz ve Bilgilendirmeniz İçin de Ayrıyeten Teşekkür Ederim