Sanal kart kullanmanı tek bir bankanın sanal kartına bağlı kalmadan devam etmeni tavsiye ederim normal kartın varsa kırıp at qr ödeme geçmeni tavsiye ederim alışveriş platformları değilde markette bile cc yapmış olabilirler
Bu yüzden tüm kartlarimi yeniledim. İnternet alışverişlerimde mutlaka sanal kart kullanıyorum gün sonu sifirlanmali limitler koyuyorum. Çok para kaptırdım bende
sanal kart kullanımı artmalı ben 1 sanal kartlarıma bile tek seferlik limit ekliyorum
Selam olsun,
Tamam sanal kart kullanayım ama sanal kart kullanmıyorum diye kartın patlatılması bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum.
Ben zaten ne olursa olur dediğim bir kart kullanıyordum yani sıkıntı yok ama bunun güvenliğini sağlamak bu kadar zor mu?
26 kez arka arkaya aynı rakamı aynı posun çekmesine izin verilmesi sanal karttan bağımsız bir sıkıntı.
Yani hesapta 20.000.000 TL olsa bitene kadar çekilecek.
Banka bir yerden aynı tutarda saniye aralıklarla 26 işlemi anlayamıyor mu sanal kart girmezsek?
Ben kendimden ziyade bu durumu anlayamadığımı yazmak istedim.
Demek bu hesaba yüklü bir rakam atsam bir ödeme, bir iş için 2000 kez çekilecek bu şekilde.
Banka saniyeler içinde aynı işlemi defalarca onaylamak yerine 3. işlemde bir dur dese mesela.
zor mu gerçekten?
Size değil elbette sorum ama ben bu gidende değilim ama insanın gerçek hesabı olsa yani bu kadar kolay olmamalı diye sitem edeyim dedim.