Yanlış anlamada hocam sen kimsin bana yol vereceksin

Türkiye piyasası rekabet piyasasıdır nasıl ben ticaret yaparken müşter ibenim alternatifimi beş dakikada buluyorsa bende senin alternatifini 5 dakikada bulup gayet guzel yol verırım. Ben senle çalışmak istersem çalışırım zaten sen secemezsın ki beni

Sen tutup ben senı sectım muhasebecınım mı dıyeceksın bana böyle bir seçenek yok bırakın bu egoist tavırlar. Ek olarak ne anlatıyorsunuz siz 1200 faturayı zaten entegrasyonda kayıt altına alıyor bende kayıt altına alıyorum. Her ay yapılan ticari işlemlerim vergi dairesine kullandıgım sıteler tarafından bıldırılıyor. Her ay beyannamelerimi incelerim 10 dakıkamı alır. Sattığın her ürünün stopajı çıkar zaten e ticarette senin hata yapman demek fatura kesmeden satış yapmak demektir

6 yıldır bu ısteyım gelen faturamı gıden faturamı kendım takıp ederım. Sizde şu durum var ucuz çalışan muhasebeci işi bilmeyen muhasebecidir kafası bence bu dogru degıl gayet güzel çalışanıda var. Siz pahalı ucretler alınca mukemmel muhasebecı olmuyor ve farklı işler yapmıyorsunuz. Tamamiyle aynı işi yapıyorsunuz,
Gelelim teknik bilgisizliğine... 1200 faturayı tek tek elle işleyip 'çok iş yaptım' diye 17 bin TL isteyen zihniyet biteli çok oldu. Biz o faturaları entegrasyonla, stok koduna kadar detaylı şekilde muhasebeye aktarıyoruz. Banka hareketleri de API bağlantılarıyla hatasız işleniyor. Vergi dairesi şeffaflık ister; bizim tüm verimiz dijital ve anlık olarak kayıt altında. Senin 'ceza yersiniz' diye sattığın korku, işini otomatize edemeyenlerin pazarlama taktiğidir.
Ucuz muhasebeci iş bilmez' değil, Teknoloji kullanan muhasebeci amelelik yapmaz' diyeceksin ona. Senin günler süren işini benim çalıştığım sistem dakikalar içinde yapıyor. Aynı sonucu alıp neden sana servet ödeyelim? Tarihi asıl sen not al; teknolojiyi yakalayamayan senin gibi 'pahalı' muhasebecilerin devri kapanıyor.
Ayrıca 90'larda kalmışsın, haberin yok. Senin o 'tek satır' dediğin 1200 faturayı biz pazaryeri entegrasyonlarıyla XML/Excel formatında muhasebe programına (Luca, Zirve vs.) saniyeler içinde, her biri ayrı fiş kaydı olacak şekilde aktarıyoruz. Banka işlenmiyor lafın ise tam komedi; MT940 formatı veya Açık Bankacılık entegrasyonuyla tüm banka hareketleri kuruşu kuruşuna, açıklamasıyla beraber sisteme düşüyor ve 102-120 hesapları otomatik eşleşiyor
Asıl sen yanlış anlamada hocam sen kimsin de birilerine yol verecek kapasite sanıyorsun sen kendini. Rekabet piyasasıymış 1200 faturayı elle işlemiyorsun diye 1000 tl ye muhasebe mi tutulur böyle talebi olan her kimse ona zaten direk yol veririm. Anlattığın teknik konuların çoğu yarım yamalak konuyu bildiğini kanıtlamaya çalışmışsın teknik konuların dışında bilgi birikimi deneyim gibi etkenler var. Az muhasebe ücreti alıyor diye kötü muhasebeci olacak diye bir kaide yok elbette fakta bu işin aktarımlarını yaptıktan sonra raporlaması var, hatalı eşleşmeleri düzenlemesi mizan kontrolleri vs. bir ton işi var. Kusura bakma ama aktarımın sonrasındaki işleri doğru analizi yönlendirmeyi yapan birisi 1000 2000 tl ile çalışmaz bu kadar basit.
Gelelim bilgisizliğinize diyerek başladığınız bölüm zaten sizin haddinize bile değil sen kimsin ki benim bilgimi ölçecek seviyede olacaksın. Ben sana olacakları söylüyorum dijitalden aktarılıyor diye her şey sen hiç bir konuda ceza yemeyeceğini düşünerek nasıl bir düşünce yapısında olduğunu anlayamadım çünkü vergi sigorta mevzuatında ceza yiyeceğin o kadar ucu açık yerler var ki sen bile şaşırırsın yediğin zaman. Ben amelelik yaptığımı söylemedim. teknoloji kullanmadığımı söylemedim çoğu yerde bunlardan bahsetmişsin zaten ultra saçmalayan sensin. Pahalı muhasebeci devri kapanıyor da aşırı komik geldi bana

90 larda kalmadım 93 doğumluyum zaten kafa nasıl çalışıyor buralarda hala anlamadım seni. Hala 102 - 120 hesapları eşlediğinden bahsetmişsin garip eşleyebilir güzel. Sanırım okulunu okudum teknik bilgim var falan tarzı şeylerde eklemiştin düzeltmişsin de oralara cevap vermeyeceğim. Zaten böyle senin gibi 1000 tl verip kendini patron ilan edip vize başvurumu yapar mısın diye bile arayan, 3 kuruş verip milleti satın alan mükellefler duyuyorum çevrede komik