Beni yanlış anlayan kırılan biri olduysa kusura bakmayın hocalarım. Burada her yıl aralık ayında bu konuları görmekten sıkıldım. Konuşarak her şeyin çözüme kavuşturulacağını düşünüyorum bunu muhasebecileriniz ile görüşürsünüz çözüme kavuşturursunuz buraya konu açarak kendinizi yormayın. Başka bir muhasebeci ile görüşürsünüz oraya geçersiniz olur biter.
Hocam hiç kimse hiç bir mesleği kötüleyip karalayamaz ya böyle bir şey yok. Rahatsız oldum diye okumamak ne demek her şeye ses çıkarmadan duracak değiliz. Sorunun kaynağına gidip çözecek dedim neyini anlamıyorsunuz da hala konuyu uzatmanın derdindesiniz. Kötü bir şey mi söyledik insanlara kötü bir şey mi yaptık neyin davası bu? Burada nasıl ki bir şeylerin alt limiti varsa satış konularında muhasebe de böyle bir şey kimse mesleği karalamak adına konu açmasın. Ben mesleğimi savunurum bu işi yapıyorum kimseye de laf ettirmem.
Hocam sakin olun ben bir şeyin derdinde değilim. Siz bu konuları görmeyi kendinize dert edip " Burada her yıl aralık ayında bu konuları görmekten sıkıldım" dediğiniz için yazdım. İstediğiniz konuya istediğiniz kadar yazın banane. İyi forumlar