FrknYLMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıkçası benim spam yapma gibi bir durumum söz konusu değil. Acaba şu şekilde yapsam; Outlook üzerinden bir hesap açsam mesela 1 hafta boyunca aynı cihazlarımdan (telefon, laptop) bu kanalını yönetsem, içeriklerimi hazırlasam, düzenli paylaşmaya başlasam abartmadan sonraki hafta 1 adet daha açsam aynı düzende... Yani bu şekilde aynı cihazlarımdan 5-6 adet hesabımı yönetmeye devam edebilir miyim? Bu arada içeriklerim kesşnlikle öyle bir yerden indir, hiçbir şey yapmadan geri yükle tarzında olmayacak elbette. Hali hazırda video düzenlemeyle zaten ilgileniyorum. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu konuda elbette farklı kişilerin de önerisi olursa benim gibi çalışmak isteyenlere de yardımcı olunur.
Yapabilirsiniz; ancak konuda anlattığımız yöntem bu değil. Bizim eğitim daha çok zahmetsiz içerik paylaşımına odaklıdır ve birden fazla hesap kullanımıyla keşfete çıkmaya, hesabı geliştirip -yüksek takipçi sayısı- satmaya yöneliktir. Bunu eğitim dışında, uzmanlığıma dayanarak söylüyorum. Suspend yememeniz gerekiyor. Olumsuz bir durum yaşarsanız yazabilirsiniz, inceleyebiliriz.