Ekim güncellemesiyle beraber bu sorduğunuz soru aslında çok önem kazandı. İyi ki sordunuz, benim bunu aşma yöntemim temiz iphone cihaz, hesap farmlama (cihazda paylaşım yapmadan birkaç gün tutuyorum) ve aynı anda max tek cihazda 3 hesap kullanma şeklinde.
Bunu yapma sebebimiz aslında hesaplardan biri giderse diğerleri de patlamasın diye. Kolay kolay gitmez, özellikle spam yapmadığınız sürece veya kavga gibi sektörlerde çalışmadığınız sürece. O yüzden takibe takip istemiyoruz.
Ben gerçekten legit olsun diye izimi kaybettiriyordum yukarıda söylediğim gibi

Ancak herkes benim gibi uğraşamayabilir, bazıları da tek cihazdan 5-6 tane açıp devam ediyor. Bizim arkadaşlarımızdan da öyle yapan oldu. Bir tık garip bir mesele.
Bu sorunun tek cevabı yok, en kötü ihtimal mağara adamı gibi düşünüp temiz cihaz temiz ip birkaç gün cihazda dinlendirilmiş hesaplarda spam yapmadan doğal gözükerek ilerleyebilirsiniz.
Bu konuda cevabı olan varsa da benimkinden farklı, daha kolay olan yorumlara beklerim, hem bir bilgi paylaşımı olur bilmediğim yöntem varsa ben de öğrenebilirim.
Açıkçası benim spam yapma gibi bir durumum söz konusu değil. Acaba şu şekilde yapsam; Outlook üzerinden bir hesap açsam mesela 1 hafta boyunca aynı cihazlarımdan (telefon, laptop) bu kanalını yönetsem, içeriklerimi hazırlasam, düzenli paylaşmaya başlasam abartmadan sonraki hafta 1 adet daha açsam aynı düzende... Yani bu şekilde aynı cihazlarımdan 5-6 adet hesabımı yönetmeye devam edebilir miyim? Bu arada içeriklerim kesşnlikle öyle bir yerden indir, hiçbir şey yapmadan geri yükle tarzında olmayacak elbette. Hali hazırda video düzenlemeyle zaten ilgileniyorum. Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu konuda elbette farklı kişilerin de önerisi olursa benim gibi çalışmak isteyenlere de yardımcı olunur.