FrknYLMZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Instagram hesaplarını nasıl açmamız gerekiyor? Gmail malum açması, onayı falan sıkıntılı. Aynı zamanda Instagram bu konuda bir sınır koyuyor mu? Yani şimdi örnek veriyorum gidip sizin önerinize göre Yandex, Outlook vs. popüler mail sistemlerinden 5-6 adet mail açarak direkt aynı telefon, bilgisayar üzerinden Instagram hesabı açıp reels paylaşımına falan başlayabiliyor muyum? Instagram'ın bu konuda herhangi bir spam önlemi falan var mı? Bunlar belki basit düzeyde sorular olabilir ama bilmediğim bir alan olduğu için bilgi verecek olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
Konu sahibi arkadaşa da çok teşekkür ederim. Tüm içeriği okudum. 😊 (içerikte okumayanlara serzeniş var)
Ekim güncellemesiyle beraber bu sorduğunuz soru aslında çok önem kazandı. İyi ki sordunuz, benim bunu aşma yöntemim temiz iphone cihaz, hesap farmlama (cihazda paylaşım yapmadan birkaç gün tutuyorum) ve aynı anda max tek cihazda 3 hesap kullanma şeklinde.

Bunu yapma sebebimiz aslında hesaplardan biri giderse diğerleri de patlamasın diye. Kolay kolay gitmez, özellikle spam yapmadığınız sürece veya kavga gibi sektörlerde çalışmadığınız sürece. O yüzden takibe takip istemiyoruz.

Ben gerçekten legit olsun diye izimi kaybettiriyordum yukarıda söylediğim gibi Ancak herkes benim gibi uğraşamayabilir, bazıları da tek cihazdan 5-6 tane açıp devam ediyor. Bizim arkadaşlarımızdan da öyle yapan oldu. Bir tık garip bir mesele.

Bu sorunun tek cevabı yok, en kötü ihtimal mağara adamı gibi düşünüp temiz cihaz temiz ip birkaç gün cihazda dinlendirilmiş hesaplarda spam yapmadan doğal gözükerek ilerleyebilirsiniz.

Bu konuda cevabı olan varsa da benimkinden farklı, daha kolay olan yorumlara beklerim, hem bir bilgi paylaşımı olur bilmediğim yöntem varsa ben de öğrenebilirim.