Bir süredir youtube üzerinde bazı çalışmalar yapıyordum ve dün itibariyle niche'imi belirledim ve çalışmalara başladım. Bu konuyu kanalımın günlük ilerleyişini hem takip etmek hemde yaptıklarımı sizlerle paylaşmak istediğim için açıyorum. Başarılı olup olmayacağımı burada hep birlikte takip edeceğiz

Gün 1 (05.12.2025)
Amerika (Newyork) lokasyonlu VDS satın alındı. Windows kurulup sistem dili, saat ayarı vs hepsi amerikaya göre ayarlandı. Chrome yüklendi dili sistem dili ile aynı yapıldı. (Artık VDS sunucumuz tamamen amerikalı )
Yapacağım niche ile alakalı videoları hazırlamaya başladım. Hedefim hergün aynı saatte 1 video yüklemek

Gün 2 (06.12.2025)
Eski tarihli youtube hesabı satın alınacak ve işlemleri onun üzerinden devam ettireceğim. Hesap kurulumu yapıldıktan sonra belirlemiş olduğum niche ile alakalı videolar ve shorts'lar izlenmeye başlanarak hesabı ısıtma çalışmalarım olacak. Tahmini süre 3 gün yapacağım

09.12.2025
Videolarımı Amerika lokasyonlu VDS ile yüklemekten vazgeçtim. Bulunduğum konumdan yüklediğimdede kullanıcıların ABD kitlesi geldiğini gördüm artık ABD VDS konusu kapandı benim için. Yeni düzenlemelerime göre ilk videomu yükledim.

11.12.2025
Yeni düzenlemeye göre ikinci videomu yükledim. Bakalım istatistikler nasıl olacak. Yükleme saatim ne olmalı konusunda hala kararsızım. ABD kitlesi için sizlerin önereceği yükleme saatleri nedir?