@SSA;

Bu mesajı ne kadar minnettar olduğumu kelimelerle ifade etmek için yazıyorum. Seninle tanıştığımız günden bu yana, SEO dünyasında her zaman yanımda oldun, her adımda projelerimi denedin, gözlemledin, kullandın ve çoğu zaman da bir dost gibi yanımda durdun. Bu kadar fedakar, sabırlı ve her zaman çözüm odaklı biriyle çalışmak gerçekten bir ayrıcalık.

SEO, başlı başına zorlu bir alan. Her gün yeni bir şey öğrenmek, yeni bir strateji denemek ve bazen de gözle görünmeyen zorluklarla mücadele etmek gerekiyor. Ama senin desteğinle, bu süreç hiç de yalnız hissettirmedi. Kimi zaman sıkıldığım, motivasyonumu kaybettiğim anlarda, senin yardımınla tekrar yoluma devam ettim. Bilgini ve deneyimini cömertçe paylaşman, her zaman yol gösterici oldu.

Senin gibi biriyle çalışma fırsatını bulduğum için çok şanslı hissediyorum. Sadece SEO konusunda değil, her anlamda bir mentor oldun. Yardımların, önerilerin ve anlayışın her zaman çok değerliydi. Her adımda yanımda olmak, beni her zaman daha iyiye yönlendirdi.

Tekrar teşekkür ediyorum. İyi ki varsın, iyi ki bu yolda birlikte yürüdük. Bu işin sadece iş değil, aslında bir dostluk haline gelmiş olması bile benim için çok anlamlı. Umarım bu yolculuk, seninle daha nice güzel anılarla devam eder.

Sonsuz teşekkürlerimle,
Kaan