Hocam gerek yok, yukarıdaki arkadaşımız bilgi birikiminden bahsetmiş. Ns kaydı yönlendirmek bilgi birikimiyse gerçekten pes yani, onun üstündeki arkadaşta ssl kurulum ve https yönlendirme/hızlandırma demiş zaten cf üzerinde https yönlendirme ve ssl otomatik olarak kuruluyor. Hani şöyle deselerdi kardeşim ben cf den 500 dolara kurumsal üyelik aldım gel dahil edeyim pakete şu kadar fiyata gerekli kurulumlarını bla bla yaparım falan filan ama ne bileyim garip brom. Her neyse bi yerde takılırsan dm üzerinden yazmaktan çekinme kral ücretsiz yardımcı olurum
Evet bende onu diyorum zaten ücretsiz sürümünü kullanacağım onda da pek fazla ayar yok. ns yönlendirmesi, dns kurulumu tamam. geriye sadece 2 tık tık kalıyor. İşim var diye konu açmıştım ama onları da kendim hallediyorum zaten. Çalıştığım herkes karşılığını fazlasıyla verdiğimi bilir ama bunlar yanlış anlamış neyse olsun diyecek başka bir şeyim yok.
Arkadaşlar konu tartışma konusu değildi ne yazık ki yorumlar konu dışına çıkmış oldu.
Bakıyorum ısrarla yorum yapmaya devam ediyorsunuz. Daha detaylı açıklayayım size.
Konu başlığına dikkat edin. Cf kurulumu alınacak diye başlık açılmış. Belli ki forumun 10 kişiden 8i gibi sizde forumu hizmet almak veya hizmet vermek için kullanıyorsunuz. Ve konu başlığı hizmet almak için açılmış. Burada ki arkadaşlarda fiyat tekliflerini iletmişler. Verilen teklifleri eleştirip 500₺ teklif veren adama tokatçı muamelesi yapıyorsunuz. Sırf vaktiniz yok diye bildiğiniz işi 50₺ - 100₺ veya ücretsiz yaptırmayı düşünüyorsunuz. Aynı konuyu başkası açsa 50₺ 100₺ teklif vermeye tenezzül etmezsiniz.
Ayrıca bilgi, birikimden bahsediyorum. Arkadaşlar benim için bir post, story hazırlamak 10dk.
Bir wordpress tema kurmak veya eklenti kurmak 5dk hatta bazı hataları gidermek bir kaç tıklamaya yetiyor.
Bu işleri biliyorsanız bu işlerde sizin için bilgi birikim değil anlamına ge
Belki bu sektörü bilirsiniz benim bildiğim sizin bilmediğinizi düşündüğüm sektörde örnek vereyim.
Elektrik panoda sigorta değiştirmek 3dk
Korniş takmak 2 delikten ibaret.
Petek temizlemek havasını almak 5-10dk
Priz değiştirmek, avize takmak 2 kabloyu birbirine bağlayıp bantlamaktan ibaret.
Ama ben evime çağırdığım ustaya sizin şu tepkinizi veremiyorum. Tabi ki işi bildiğim için verilen fiyatları inceleyebiliyorum ve ona göre karar veriyorum.
Bu forumun üyelerinin çoğunluğu yardım severdir.
Konu başlığında cf kurulumu yapamadım, hata, yardım vb. konu açılsaydı arkadaşlar tarif ederdi hatta bazıları anydesk ile bağlanıp hallederdi.
Siz bildiğiniz işi vakit kazanmak için yaptırmak istiyorsunuz ama kendinizin yapmicağı fiyatlara yaptırmak istiyorsunuz üstelik teklif verenleri de eleştiriyorsunuz.
Ben bunun yanlış olduğunu dile getirdim.
Umarım anlatabilmişimdir herkese iyi geceler.