bu kişi nasıl şirket ibanı alabiliyor büyük ihtimalle birilerinin kimlik bilgilerini almış diyecektim de şimdi bir hesap açmak için bile onca imza selfie kimlik doğrulama çok garip geldi bu rahatlık
Şöyle yapıyorlar.
Önce her şeyi yasal şekilde başlatıyorlar bir süre sipariş alıp gönderiyorlar ufak ufak ciro yapıyorlar sonra bir anda reklam basıp havale ile ödemeye yüzde 9 indirim gibi saçma bir kampanya yapıyorlar ve vurgun başlıyor. Kart ödemelerinden de artık ne kadar gelirse çoğu ters ibrazdan dolayı bloke olur ters ibraz olmayanların ödemelerini alırlar. Zaten şikayetler okunursa çoğu insan yüzde 9 havale indirimine inanarak havale ile ödeme yapmış. Havale ile ödemede giden gider o paranın dönüşü çok uğraştırır.
Pcdepo'yu hatırlayan var mı? Yıllarca çok uygun fiyatlara bilgisayar sattılar ben oradan 3 adet bilgisayar almıştım piyasa fiyatının çok altına hiçbir sıkıntı yaşamamıştım sonra bir anda verilen siparişleri göndermemeye yaklaşık 15 gün binlerce sipariş ve ödemeyi toplayıp ortadan kayboldular.