Merhabalar, bu konuyu başlangıçta çözüm bulmak için açmıştım ancak sonunda sorunu kendim çözdüm. Yaşadığım durumu ve çözümü herkesle paylaşmak istedim çünkü internette bilgi çok dağınık ve çoğu yöntem işe yaramıyor.
Instagramda cihaz banı (device-ban / hardware ban) yediğinizde, cihazınıza bağlı donanımsal tanımlayıcılar (device identifiers) işaretleniyor. Bu nedenle kendi cihazınızdan yeni hesap oluşturduğunuz anda sistem sizi otomatik olarak tespit edip riskli davranış algılama kapsamında hesabı kapatıyor.
Ben de çok sayıda yöntem denedim:
ADB komutlarıyla bazı Android ID, GAID (Google Advertising ID) vs. değerlerini değiştirmek
Paralel Space / klonlama uygulamaları kullanmak
Temizlik, format vb. işlemler
Hiçbiri çözüm olmadı.
Cihaz banında olay şu: Yeni hesap açamazsınız, ama başka cihazda oluşturulmuş temiz bir hesabı telefonda sorunsuz kullanabilirsiniz.
Benim durumumda açtığım her hesap maksimum 6 saat içinde kapanıyordu. Şu an ise 20+ saat geçti ve hesap hâlâ açık.
Çözüm
1. Farklı bir cihazdan, mümkünse daha önce hiç Instagram açmamış veya ban riski olmayan bir cihazdan farklı bir telefon numarasıyla yeni bir hesap oluşturun.
2. Bu yeni hesabı kendi cihazınıza giriş yapın.
3. İlk 72 saat boyunca cihazda davranış tabanlı risk oluşturmayın. (Yani yoğun takip, toplu istek gönderme, kullanıcı adı/bio değiştirme, spam davranışları vb. yapmayın.)
Instagramın cihaz banı algoritması yeni cihaz davranış istatistiği oluşturuyor. 72 saat güvenli kullanım sağlandığında cihaz temiz olarak işaretleniyor ve hesap kapanmıyor.
Bu yöntemle cihaz banını tamamen aşmış oldum.
Umarım benzer sorun yaşayanlara yardımcı olur.