Hocam kanıtlamana gerek yok estağfirullah yalan söylediğini ima etmedim

)))
Ben ne alaka ? yerine güzel bilgiler gibi birşey yazsaydım o zaman evet bu bilgiler doğru yanıtı verecekti, yani sözüm GPT'ye
Kusura bakmayın biraz gerginim ben de hocam ya. Dostluk kazansın
İş arıyorum
Aslında Türkiye çok güzel bir memleket. Batısından tutun doğusuna kadar her yerde mutlaka sizi sıcak karşılayacak, derdinizle dertlenecek binlerce insan var. Her türlü tarım işçiliği yapacağınız bereketli toprakları var. Tarihi desen dünyaya örnek olmuş onlarca atamız var. Sadece şu dönem biraz sıkıntı; ekonomik olarak düzelmemiz ve edep, ahlak, terbiye vs. alanlarda gelişmemiz gerekiyor. Bunlarda kötülerin imhasıyla değil yeni nesle verilecek eğitim ilgi ve alaka ile mümkün olacağını biliyoruz. Kısacası bana tekrar sorsalar şahsen Amerika'da doğup belki de robot gibi bir hayatım ve soğuk soğuk insanlar ile ürkütücü bir yaşam yaşamaktansa yine aynen Türkiye'de doğmayı tercih ederdim.
Edit: Konu ile biraz alakasız olmuş ama bahane oldu yazdım bende kusura bakmayınız
Hocam güzellik görecelidir ya bence. Mesela Taylandın kültürü bana itici gelir. Başkasına göre de abd kültürü vs itici gelebilir tabi, haklısınız. Ama orayı da bi yaşamak görmek lazım naçizane 🥺