Merhaba,
Profesyonel olarak geliştirilmiş olan R10 Tasarım ve Medya Üretim Sistemimi satışa sunuyorum. Sistem; logo tasarımı, PNG ve GIF formatlarında indirme, R10 profil fotoğrafı oluşturma, R10 kapak tasarımı hazırlama ve R10 konu tasarımı oluşturma modüllerini tek bir platformda toplar. Tüm modüller eksiksiz çalışır durumdadır.
Sistem, kısa vadede yüksek geri dönüş almamı sağladı ve gelir üretme potansiyeli oldukça yüksektir. Bu nedenle yalnızca iki kişiye özel olarak satışa çıkarıyorum.
TASARIMLA İLGİLİ HİÇ BİLGİSİ OLMAYAN ARKADAŞLAR , HİÇ MERAK ETMEYİN SIFIR BİLGİYLE HERŞEYİ PROGRAM YAPIYOR.
Örnek ve uğraş gerektirmeden hazırlanan en basit logoları linkdeki konuda görebilirsiniz , 10 dakikanızı ayırarak Kurumsal , Çarpıcı logolar görseller hazırlayabilirsiniz.
https://www.r10.net/r10-hediye/46328...-tasarimi.html Sistemin İçeriği- PNG ve GIF logo oluşturma aracı
- Yazı, font, renk, efekt ve grid düzenleme özellikleri
- R10 profil fotoğrafı oluşturma modülü
- R10 kapak fotoğrafı hazırlama aracı
- R10 için profesyonel konu tasarımı oluşturucu
- Kolay yönetilebilen, kullanıcı dostu arayüz
- Hızlı ve optimize edilmiş yapı
Teslimat ve Destek
Sistem tüm dosyalarıyla birlikte teslim edilir.
Kurulum desteği sağlanır.
Tek seferlik teknik destek verilir.
Fiyat
5.000 TL
(Satış yalnızca iki kişi ile sınırlıdır.)
Sistem; kendiniz için kullanabileceğiniz gibi, hizmet olarak sunup gelir elde edebileceğiniz bir yapıya da sahiptir. Detaylı bilgi ve örnek çalışmalar için iletişime geçebilirsiniz.