hocam o adamlar da bunu bildikleri için kanal sayılarını artırıyor zaten tek kanala sabit kalmıyorlar birbirlerini besleyip (collab) yenilerini de büyütüyolar.
Hocam sadece algoritma sayesinde para kazanan kanallar öyle bir ölüyor ki, 0 etkileşim isterseniz 1 milyon takipçisi olsun, kanal shorts keşfetine çıkmadığı sürece hiçbir şekilde takipçilerden izlenme alamıyor.
1 Kanal kasayım sonra onunla diğer kanalları kasayım kağıt üstünde mantıklı ama teknik olarak imkansıza yakın. 4 adet kanalım var 3'ünün pk'sı açık(hepsini tek başına kastım collab yapmadım.) 1'ine daha yeni başladım. Hepsinin içerikleri özgün olmasına rağmen 2 kanal 30k view jailde kaldı mesela ne kadar fazla abone olsa da hiçbir şey yapamıyorum. İstediğim kadar birbirlerini beslemeye çalışayım (collab post atarak.) hiçbir fayda etmez. Hele ki sizin bahsettiğiniz kanallar özgün içerikler de değil basmakalıp niş kanalların sayısını arttırıp diğer kanalları beslemekten bahsediyoruz. Basmakalıp niş kanalları sadece 1 yıl boyunca 2-3 ay fazla veriyor sonraki aylarda kanal ölüyor ve hiçbir şey yapamıyorsunuz. Başka bir niş bulmakla strese giriyorsunuz bu da insanı fazlasıyla yoruyor.
28 gün kırpılmış kazançlarını atan insanlara inanmayın, yıllık izlenme üzerinden yorum yapan insanlara inanın.