LaFleur01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim korku kanalım var 3 aylık ilk başlarda çok iyi gidiyordum ama bir anda izlenmeler durdu ne yaptıysam ne ettiysem olmadı yüzümü bile gösteriyorum ama yüzünü göstermeyen kişileri dinlemeyi tercih ediyorlar korku kanalımda 200 abone 1200 saati var ikinci bir kanalım var o kanalda osmanlı hikayeleri anlatıyorum 59 abonesi oldu 1 ayda ve izlenme saati 320, son olarak bunların dışında başka bir kanal açtım farklı hikayeler anlatıyorum 1 haftada 7.videomda o kanalda tutmadı bu son videom youtube'u bırakıyorum derken son video patlama yaptı 1 günde 10k izlendi ve bir önce ki ve bir sonraki videolarıda besledi 4.000 saati hemen doldurdum ama bu seferde abone sayım 100 de kaldı ama abone sayısının az kalma sebebide seslendirmede problem oluşuydu her ne yapıyorsanız bence yapın ama pes etmeyin ve kaliteli yapın benim gibi 1 haftalık video stoğu yapıp kalitesiz içerik yüklemeyin benim kalitesiz olan video patlama yaptı kaliteli olanlarda izlenme yok ve tek kanala bağlı kalmayın 2-3 farklı kategoride kanal açın hangisi tutarsa oradan devam edin ben şuan patlama yapan kanala odaklandım diğer kanallara bir süre ara verdim

"Ekleme yapıyorum: korku kanalı yapacaksanız konuşma tarzınız ışıl ışık gibi olacak yoksa efendi gibi konuşanları izlemiyorlar tecrübeme dayanarak söylüyorum kelimeleri uzatarak söyleyin mesela ahmet binadan çıkıyoorduuuu kapıdan çıktığındaaa onu gördüüüü gibi konuşun çocuklara hitap edin ışıl ışığın 2 milyon abonesi var ve kitaplarını hep çocuklar alıyor."
detaylı yorum için teşekkür ederim. birçok önemli noktaya değinmişsiniz. gizem korku tarzında ama klasik korku türü değil. gizemli konuların korku versiyonu diyelim. örneğin Babil Kulesinde Tanrılar insanlara neden savaş açtı gibi…

hedef kitlem genç-orta-yaşlı

pk açık kanalım var, bir diğerinde ise saat olmasa da 1k abone var…

video süreleri 10-20 dk arası iken seri birleşmesinde arada 40-60 dk lık videolar da olacak…

üslüp ciddi ve gizemli tarzı