Vaktim olsaydı genel bir konu açacaktım ama şimdilik herkes için buraya yazayım . Benden ansiklopedi kadar bilgi çıkar. e- ansiklopedi lazım bana. ( 30 yıl aktif bu işlerle uğraşan biri olarak yazıyorum. Forumda beden çok bu işlerde eski ve tecrübeli olanlar pek yoktur ) Videonuzun içinde olanlar. kare kare ses ses analizi yapılır. Videoyu yüklediğiniz cihaz. ( Herkesin gözden en çok kaçırdığı - Aynı yerden farklı kanallara bile olsa ard arda paylaşılan video hızınız.) İnternet hızınız. Bulunduğunuz ülke. Adsesense hesabınız. Başka sosyal medyalardaki ve internet ortamındaki eylemleriniz. YouTube siciliniz. Geçmiş kanallarınız. Aynı anda kullandığınız kanallarınız. Kullandığınız gmail sayısı. Hattınız. Kimliğiniz, Yüzünüz, sesiniz. Kısacası olumlu olumsuz tüm web alemindeki sabıkanız. Olay sanıldığından çok daha karmaşık ama temel mantığı buraya yazdım. Bütün sosyal emedya platformları aynı yöntemle sizi kontrol ediyor. Bir nevi sizin aslında onların gözünde bir puanınız var. Bu puan değişkenlik gösteriyor yaptıklarınıza göre... Ek bilgi: Öyle kaliteli video atın demekle olmuyor sadece. Attığınız video izlenmiyorsa bilin ki bu saydıklarımda bir sıkıntı var. İzlenmeyen video yoktur. Spam görülen eylemler vardır. Aynı videoyu başkası atıp da siz izlenmediğiniz de nasıl oluyor lan bu iş dediğinizi çok iyi biliyorum . ben de çok yaşadım. Türkiye kafadan zaten sicili bozuk görüyor YouTube. Yabancı kanallara bakıp yola çıkmayın büyük üzülürsünüz. Eğitim satanları ise hiç konu etmeyim şimdi. Almanyadan ABD'DEN uyguladığı başarı burada oluşmuyor ama bunu kendileri de bilmiyor maalesef. Gelişmiş ülkelerde spam kanal sayısı az olduğundan önlem de çok az. TR için durumlar çok farklı..
Aynen öyle hocam. Seneler önce bir grubumuz vardı spamla uğraşırken, google çözüm olarak spam yapan kişilerin adsanselerini banlanmaya başlamıştı ve biz birşey farketmiştik, google sadece Turkiye,Vietnam,Hindistan vs. Ülkerin adsanselerini banlıyordu. Abd,ing adsanselerimiz ne yaparsak yapalım banlanmıyordu. Uzun bi hikaye yeni bir grup oluşturcam hocam eğer vaktiniz varsa konuya bi yorum bırakırmısınız dahil etmek isterim sizide
https://www.r10.net/youtube-acemi/46...post1090182625
Unutmamam için burdan geldiğinizi yorumda belirtirseniz iyi olur henüz detaylı olarak bakma fırsatım olmadı