Merhaba herkese,

Bilgisayarınızda çok sık capcut kullanıyorsanız, bilgisayarınızda çok dosya biriktirip, harddiskinizin dolmasına sebep oluyor. ve bunu bilmeyen, yada farketmeyen çok.

vereceğim dizinlere giderek, belirtitğim yerleri silerek 80-100 GB yada daha fazla yer açabilirsiniz.

C:\Users\KULLANICI ADINIZ\AppData\Local\CapCut\User Data\Cache\SmartCrop\ klasörün içini komple silin.

C:\Users\KULLANICI ADINIZ\AppData\Local\CapCut\User Data\Cache\recognize\ klasörün içini komple silin.

C:\Users\KULLANICI ADINIZ\AppData\Local\CapCut\User Data\Cache\music\ klasörün içini komple silin.

C:\Users\KULLANICI ADINIZ\AppData\Local\CapCut\User Data\Cache\ILASDKDB\searchFaceCache\
CombineSearcH klasörü HARİÇ içini komple silin.

C:\Users\KULLANICI ADINIZ\AppData\Local\CapCut\User Data\Cache\frameThumbnail\ klasörün içini komple silin.

C:\Users\KULLANICI ADINIZ\AppData\Local\CapCut\User Data\Cache\audioWave\ klasörün içini komple silin.

C:\Users\KULLANICI ADINIZ\AppData\Local\CapCut\User Data\Cache\agencycache\ klasörün içini komple silin.

C:\Users\KULLANICI ADINIZ\AppData\Local\CapCut\User Data\ByteBench\ klasörün içini komple silin.

C:\Users\KULLANICI ADINIZ\AppData\Local\CapCut\CapCut Drafts
.recycle_bin klasörü HARİÇ içini komple silin.

C:\Users\KULLANICI ADINIZ\AppData\Local\CapCut\User Data\Cache\image\ klasörün içini komple silin.

NOT: Bunları ben kendim tesadüf keşfettim. Bilenler vardır belki fakat bilmeyenler için bu paylaşımım.. Bunları temizlediğinizde, geçmiş projeler, yaptığınız videolar ve kalıntıları temizlenecek. Eğer geçmişte kullandığınız videolar lazımsa bunların içini boşaltmayın. lazım değil ise silin.