Hocam öncelikle merhabalar; biraz mobilden inceleme fırsatım oldu tam demoyu göremesekde proje hoşuma gitti.
Ben kendi açımdan yorumluyorum lütfen yanlış anlamayın, Tabi ki yazılımınızda her şeyi eksiksiz yapmak istiyorsunuz en doğal hakkınız fakat bazı entegrasyonlar bana saçma geliyor, herkes profesyonel e-ticaret sitesi yönetmiyor, kimisi esnaf; bir site açayım müşteriler ulaşsın diyor, kimisi ilk defa adım atiyor bir şeyler deniyor bu kişiler için pazaryeri özellikleri kullanışsız oluyor. Bende bu kişiler içerisindeyim, internet sitem var hiç bir pazar yerini kullanmıyorum, kullansam zaten internet sitesine gerek duymam.. bu benim şahsi fikrim.
Özellik midir değil midir bilmiyorum ama Ürün veya kategori eklerken
ürün açıklaması;
kategori açıklaması;
bu iki alan, google aramalarda düzgünce görünebilecek şekilde ayarlamasını yaparsanız, herkesin işini görür. örnek bırakacağım;
istenilen;
istenilmeyen;
İnşAllah açıklayıcı olmuştur.
Ayrıca e-ticaret siteleri için en önemli nokta mobilden panele iyi erişebilmek, admin panelinden kullanıcılar çok kolay siteyi yönetebilmeli, ürün ekleyebilmeli, fiyatları kolaylıkla değiştirebilmeli.
Benim e-ticaret firmalarında aradığım özellik şudur; Siteyi mobil uygulama üzerinden yönetebilme.
Bence bu işinde nirvanası shopier’dir bir shopier mağazası açıp, mobil uygulamadan mağazayı nasıl kontrol edildiğini kontrol etmenizi tavsiye ederim.
Çok kolay ürün yüklenebiliyor, fiyat anında değiştirilebiliyor, sipariş geldiğinde bildirim geliyor, çok basit kategori eklenebiliyor.
Benim e-ticaret sitesinde aradığım iki özellik