Ayrıca yazmış olduğunuz yazıları güncellerseniz link kalitesini ve ilgili konunun yaşını vs korumuş olursunuz şahsım daha çok eskimiş makaler de daha üst sıralara geldiğini gördüm
Ben aslında index almadığı için güncelliyordum yada yeniden yazıyordum ama sizin fikriniz de çok iyi tabi. İndex almış yazıları da zamanla güncellemek mantıklı sanırım.
Selamlar, dizinden kalkan linkler her hafta Search Console'da Sayfa Sayısı bölümünde, genelde "Tarandı - Dizine Eklenmedi" olarak yansır.
Fakat anlık, günlük olarak bir değişim yapılmadığı için her hafta kontrol etmek lazım.
Hocam o zaman sanırım çok acele etmemek gerekiyor. İndex sorunu olan linkler uzun süre index almadıysa müdahale etmek gerekiyor sanırım.
Dizine eklenmiş linkler de gözüküyor hocam kendi sitenizden likleri alıp bu ikisi arasında chat gpt aracıiı ile karşılaştırma yapabilirsiniz site linkleri toplu kopyalamak için chat gpt size eklenti yapar
Mantıklı aslında hocam ama chatgpt anlık her linki nasıl arayacak ki ? Denemem lazım . Teşekkürler.