Kimim?
Hızla büyüyen, sadık bir kitleye sahip ve halihazırda aylık düzenli gelir üreten bir Kripto Haber & Analiz YouTube kanalının sahibiyim.
Kanalım "Faceless" (Yüzsüz) konseptinde, tamamen bilgi ve veri odaklı yayın yapıyor.

Kimi Arıyorum?
Sadece "metin yazacak" birini değil, kanalın büyümesinden doğrudan pay alacak bir İçerik Partneri arıyorum.
  • Kripto para piyasasını (BTC, Altcoinler, On-Chain veriler, Haber akışı) yakından takip eden,
  • "Bu haberden çok iyi içerik çıkar" diyebilen haber kokusu alma yeteneğine sahip,
  • İngilizce kaynakları tarayıp (CoinDesk, Twitter vb.) bunları akıcı bir Türkçeye çevirebilen,
  • Analitik düşünen ve Finans/Blockchain alanında kariyer hedefleyen (özellikle üniversite öğrencileri).

İş akışı tamamen oluşmuş durumda, bilgiler tarafınıza aktarılacaktır.
İş Modeli & Kazanç (Revenue Share): Sabit bir maaş yok, sınırsız potansiyel var.
  • Mevcut Gelir Paylaşımı: Kanalın aylık reklam gelirinin (AdSense) %35-40'ı doğrudan senin. (Başlangıçta bu rakam harçlık seviyesinde olabilir, ancak tavanı yok.)
  • Büyüme Primi: Senin önerdiğin ve kurduğun yeni formatların veya ek gelir modellerinin gelirinden %50 pay.
  • Kanal büyüdükçe, gelir de aynı oranda artacak. Boğa sezonuna hazırlanan bu gemide, kaptan köşkünde yerini alacaksın.

Senin Sorumluluğun:
  • Günlük/Haftalık gündemi taramak ve konu belirlemek.
  • Videoların metinlerini (senaryolarını) hazırlamak.
  • Görsel materyalleri (ilgili haberin ekran görüntüsü, grafik vb.) toparlamak.
  • SEO uyumlu başlık, açıklama ve ilgili çekici thumbnail cümlesi sunmak.

Benim Sorumluluğum:
  • Seslendirme, Video Kurgu, Thumbnail Tasarımı, SEO, Yayınlama ve tüm operasyonel/yasal süreçler.

Neden Başvurmalısın?
  1. Deneyim: Kripto medyasında gerçek bir "track record" (iş geçmişi) oluşturacaksın.
  2. Pasif Gelir: Okurken veya başka iş yaparken, sadece içerik üreterek döviz/TL bazlı gelir akışı yaratacaksın.
  3. Özgürlük: Mekan bağımsız, saat bağımsız. Önemli olan kaliteli işin çıkması.

Nasıl Başvurulur?
Kripto piyasasına olan ilgini anlatan kısa bir yazı ve (varsa) takip ettiğin 3 haber kaynağını ekleyerek bana DM atabilirsin.