EpikSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam cins kedilerde genelde rahatsız vb. durumlar daha sık görülebiliyor. Bende domestic cins kedi var diyet yaptırıyoruz özellikle kısırlaştırma sonrası dişi kedilerde kilo artışı fazlasıyla görülebiliyor. Biz veteriner hekimin belirlediği ölçülerde veriyoruz 1 günlük (24 saat) 60gr geçmiyoruz asla. Royal canin satiety weight management kullanıyoruz yetişkin kedi maması. Ama siz yinede veteriner hekimin önerdiği mamayı kullanın.

Not: Eğer kediniz erkek ise ekstra olarak rutin bir kan tahlili yaptırın isterseniz, Kısır erkek kedim idrar yolu tıkanıklığı sorunu yaşamıştı o sorunu hallettik ama bu süreç zarfında böbreklerine aşırı yük bindirdiği için böbrek yetmezliği sorunu nüksetti. Geçtiğimiz 2,5-3 ay öncesinde maalesef kaybettik. Sizler yinede rutin kontrolleri zamanında yaptırınız.
Allah sabır versin hocam insanın evladı gibi oluyor bir yerde.

dişi hocam kedimiz, sürekli yediği bir mamaydı ama bu sefer gelen mama 5 kiloluk aldım. orjinal olduğundan eminim mamanın ama içime dert oldu. veterineri aradığımda normal diyor kusması. acaba dedim başka bir mamaya geçiş mi yapsam kendim araştırıyorum en mantıklısı ne olur diye ama marka yönünden hangisi daha iyi emin olmadaım. yorumunuz için sağolun.

veterinere tekrar soracağım