Hocam seo çalışmasında yeterli gelmiyor diye bir kavram olmaz, seo bir bütündür. Kimisi farklı çalışmalarla başarılı olur kimisi farklı çalışmalarla. Sitenizde nasıl bir çalışma yaptığınız önemli siz seo çalışması yapsanız dahil sitenizde otorite yoksa yine başarılı sonuca varamayabilirsiniz. Ama böyle böyle elbette nasıl ilerleyeceğinizi öğrenirsiniz.
Siz nasıl bir çalışma yaptınız söylerseniz belki yardımcı olabilirim
Hocam ben kendim bir wordpress ilan sistemi yaptım seo kurallarına uyarak sayfa yapısını hazırladım kategorilerime seo makaleler ekledim ayrıca site içinde blog oluşturup blogdaki makalelerimden ilanlarımın kategorilerine linklemeler yaptım makale backlinkleri aldım semrushdaki durumda aslında kötü değil ama bazı ana anahtar kelimelerde ilk 100 e dahi giremedim 4 aydır yayında sitem hedeflediğim anahtar kelimelerde ilk 100 e giremiyorum bir türlü örnek toy poodle kelimesi uğraşıyorum ama nafile örnek toy poodle sahiplenme kelimesinde 2-3 sayfalara geldim ama toy poodle kelimesinde mümkün değil giremiyorum araştırıyorum uygulamalar yapıyorum ama olmuyor.